Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Dogodki po svetu vol.53

15 Day 2,651, 05:36 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysis



Če je še pred kakšnim mesecom dni kazalo, da bodo Čile dominitale v Južni Ameriki so trenutno stvari racno obratne. Argentina, je s pomočjo zavezništva … read more »

Partizani

12 Day 2,632, 09:45 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



V času druge svetovne vojne trije partizani, ki jih bomo poimenovali Manicni Poet, hrvatino in Alex Tecka bezijo pred Nemci. Ko pridejo do jase na kateri … read more »

Če je že Bruce na tapeti... =P

21 Day 2,631, 10:19 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment



Lovita Colonel Bruce in Exclusive ribe in ujameta zlato ribico (ja vem, zlajnano v 3pm že to). Ker je v vsaki zgodbi ista fora tudi tukaj ribica reče, da … read more »

Rezultati ankete in velika zahvala!

29 Day 2,627, 08:16 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysis



Kot sem napisal v prejšnjem članku bom tudi objavil rezultate ankete o podpisu MPP-ja s Poljsko. V Anketi je sodelovalo 81 prebivalcev Slovenije kar je … read more »

Anketa - Poljska

71 Day 2,625, 06:54 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysis



Ker je zadnja poteza vlade dvignila toliko prahu »razumljivo« v Sloveniji sem se odločil, da na svojo pest izpeljem anketo. Medtem ko opopzicija, ki … read more »