Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Rezultati ankete in velika zahvala!

29 Day 2,627, 08:16 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisKot sem napisal v prejšnjem članku bom tudi objavil rezultate ankete o podpisu MPP-ja s Poljsko. V Anketi je sodelovalo 81 prebivalcev Slovenije kar je … read more »

Anketa - Poljska

71 Day 2,625, 06:54 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisKer je zadnja poteza vlade dvignila toliko prahu »razumljivo« v Sloveniji sem se odločil, da na svojo pest izpeljem anketo. Medtem ko opopzicija, ki … read more »

Asteria - power grabbing alliance

126 Day 2,623, 05:41 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisLooking at the recent events in Asteria and how some people are running it I am feeling ashamed that I participate in creating this alliance. At that time … read more »

Dogodki po svetu vol.52

17 Day 2,586, 07:50 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisPoljska je padla! Argentini in Srbiji s pomočjo ostalih Asteria članic je uspelo nekaj kar se bo pisalo v erep zgodovinskih knjigah. Poljska, ki je vedno … read more »

Dogodki po svetu vol.51

24 Day 2,579, 04:27 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysis
Kot ste verjetno vsi opazili trenutno poteka invazija na Poljsko, ki je že zadnji skoraj dve leti uživala v svojih bonusih in je imela občasno manjše tež … read more »