Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Če je že Bruce na tapeti... =P

21 Day 2,631, 10:19 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentLovita Colonel Bruce in Exclusive ribe in ujameta zlato ribico (ja vem, zlajnano v 3pm že to). Ker je v vsaki zgodbi ista fora tudi tukaj ribica reče, da … read more »

Rezultati ankete in velika zahvala!

29 Day 2,627, 08:16 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisKot sem napisal v prejšnjem članku bom tudi objavil rezultate ankete o podpisu MPP-ja s Poljsko. V Anketi je sodelovalo 81 prebivalcev Slovenije kar je … read more »

Anketa - Poljska

71 Day 2,625, 06:54 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisKer je zadnja poteza vlade dvignila toliko prahu »razumljivo« v Sloveniji sem se odločil, da na svojo pest izpeljem anketo. Medtem ko opopzicija, ki … read more »

Asteria - power grabbing alliance

127 Day 2,623, 05:41 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisLooking at the recent events in Asteria and how some people are running it I am feeling ashamed that I participate in creating this alliance. At that time … read more »

Dogodki po svetu vol.52

17 Day 2,586, 07:50 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisPoljska je padla! Argentini in Srbiji s pomočjo ostalih Asteria članic je uspelo nekaj kar se bo pisalo v erep zgodovinskih knjigah. Poljska, ki je vedno … read more »