Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

News of great Dictator!

Dogodki po svetu vol.54

13 Day 2,679, 09:05 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisZadnje čase je v eRepublik dokaj dolgčas saj primanjkuje resnih bitk. Razlogov za to je veliko, od tega, da admini uničujejo igro in skupnosti umirajo, do … read more »

Vojaški udar

35 Day 2,655, 23:31 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisV prejšnjem članku sem predstavil nove spremembe v igri, to sta vojaški udar ali diktatura in revolucija. V tem članku se bom osredotočil na to kako bodo … read more »

Nove spremembe: Diktatura in Revolucija

50 Day 2,653, 08:36 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisNekateri ste že opazili, da so admini naznanili novo spremembo v igri, ki bo začela veljati jutri. Greš se za Diktaturo in za Revolucijo.

read more »

Dogodki po svetu vol.53

15 Day 2,651, 05:36 Published in Slovenia Slovenia Warfare analysis Warfare analysisČe je še pred kakšnim mesecom dni kazalo, da bodo Čile dominitale v Južni Ameriki so trenutno stvari racno obratne. Argentina, je s pomočjo zavezništva … read more »

Partizani

12 Day 2,632, 09:45 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentV času druge svetovne vojne trije partizani, ki jih bomo poimenovali Manicni Poet, hrvatino in Alex Tecka bezijo pred Nemci. Ko pridejo do jase na kateri … read more »