Ambient on/off

Interview with the Hungarian president Mobra [EN/MKD]

23 Day 1,251, 16:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

INTERVIEW WITH THE HUNGARIAN PRESIDENT MOBRA

Hello Mobra.
Hello Darko


1.First i would like you to introduce yourself,What's your name, How old are you, where do you live ?
- Hi, my name is mobra, i'm 34, and i live in
read more »

Со свој камен по глава-Италија големиот "пријател" на Македонија

10 Day 1,242, 05:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Македонци погледнете зошто потпишавме мир со Италија
Погледнете зошто нашиот ценет претседател потпиша мир со еИталија и зошто почнавме да ги напаѓаме французите и влеговме во војна на 3 фронта..Изг

read more »

[EXCLUSIVE] Interview with FERNU. ENG/MKD

52 Day 1,236, 04:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

ИНТЕРВЈУ СО ЕДЕН ОД НАЈСИЛНИТЕ ТЕНКОВИ ВО ИГРАВА FERNU!Hello Fernu.
Hello Darko.1. First i would like you to introduce yourself, How old are you, where do you live ?
-I'm 41 years old,i live in Istanbul. I work as general

read more »

Извинување до нашите браќа СРБИ и случувањата во еМКД!

23 Day 1,230, 17:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Како што вие ни се извинивте нас, така и нас како нација ни преставува должност да ви се извиниме на вас за нашите недолични коментари и недолични пцуења на сметка на двете држави за настанатата грешка.
ЗАРЕМ ЕДЕН КОМЕНТАР Е ДОВОЛЕН ДА СЕ СРУШИ ТОА

read more »

[EXCLUSIVE] Interview with CEMMO. ENG/MKD

21 Day 1,228, 10:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM)

Hello cemmo.
Hello.
First i would like you to introduce yourself, How old are you, where do you live?
-My name is Cemil, I am 38 years old, I live where the 2 continents meet, İstanbul :)
When did you started playing erepublik read more »