Ambient on/off

4-то и 5-то (вонредно) донирање. Извештај.

13 5 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

понеделник, 15 септември 2014
статија бр. 154


Извештај од четвртото неделно донирање (леб) - одржано на 8 септември и од петтото (вонредно) неделно донирање (леб) - одржано на 10 септември.
Бидејќи многу се потрошија сите, … read more »

СОНОТ НА ГОЦЕ. [lazarosaMKD]

51 Day 2,486, 01:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

среда, 10 септември 2014
статија бр. 153
Сонот на Гоце во легендарниот скеч на к-15 беше сите Македонци да сме сплотени и обединети во една држава.....дали таа држава ќе се вика Канада, А … read more »

4-то ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

23 Day 2,480, 09:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

четврток, 4 септември 2014
статија бр. 152


Извештај од четвртото неделно донирање, одржано на 1 септември.
Дониравме по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор.

СОСТОЈБА ПРЕД 1 НЕДЕЛА.
[img]http://i.imgur.com/[/img] … read more »

ТРЕТО ДОНИРАЊЕ. ИЗВЕШТАЈ И РЕГРУТАЦИЈА.

32 Day 2,472, 07:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

среда, 27 август 2014
статија бр. 151


Извештај од третото неделно донирање.
Беа донирани по најмалку 12 000 енергија во државниот трезор за воздушен напад.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА

read more »

МАКЕДОНИЈА ПРЕД БАНКРОТ. Извештај од 2-то донирање.

42 Day 2,465, 09:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

среда, 20 август 2014
статија бр. 150


Извештај од второто донирање. Се донираа по најмалку 12 000 енергија.

Донатори од ДОНАТОРСКА ГРУПНА ПОРАКА бр. 1

Tiger Macedonia 24 000
Пред: http://prntscr.com/4do66f
Потоа: … read more »