Ambient on/off

ПРОШЛИОТ МЕСЕЦ ОД ЕДНА ДРУГА ПЕРСПЕКТИВА

25 Day 2,785, 17:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


На почетокот на мандадот рибарот фантом ни вети задржување на постојаните сојузници и стекнување на нови http://www.erepublik.com/en/article/-1344-2527924/1/20 , но што се случи на крајот на неговиот мандат ?


Чиле ни го сврте грбот то … read more »

ТОП 5 ЉАКСИЊА ВО ЕМАКЕДОНИЈА

19 Day 2,770, 17:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Љаксе број 5

Ова е љаксе женски род живее на една планина блиску нашата граница со браќата бугари, тргна преку мирцање да ја најде среќата своја во светот за да излезе од селото и стигна до Маџарска, меѓутоа не е све готово дури не се став … read more »

ПУКАМЕ ПРОТИВ ДИКТАТОРОТ

33 Day 2,767, 17:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis


КРАТКО И ЈАСНО СИТЕ ШТО ЈА САКААТ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ПУКААТ ПРОТИВ ДИКТАТОРОТ

На Македонија не и треба диктатор од наша страна зошто ќе ни ја остави касата празна и тие пари што ги имаме ќе ни отидат, а никакво фајде од диктаторството, освен ли … read more »

ЉУБОВТА НА ФАНТОМ КОН ДИКТАТОРСКИОТ МЕДАЛ

24 Day 2,763, 08:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Значи дечкото ај што има две лица туку нема никаков срам, првин почна да го трола Персеј за да не му го врати медалот, па виде не виде почнаа да го пљукаат сите мораше да му го врати, таман смисли друг план да стигне до него и се кандидираше за цре

read more »

ОБЕЛОДЕНУВАЊЕ НА СУРОВАТА ВИСТИНА ЗА ЧИЛЕ !!!

76 Day 2,751, 15:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Жално но вистинито и покрај тоа што ни се претставуваат како пријатели Чиле не смееше да ја нападне грција и да го прекрши НАПОТ што го имаат со грција за ненапаѓање.

Иако Чиле најави дека ќе слета во египетските региони кој што се под контрол

read more »