Ambient on/off

Raport mbi fabrikat e shtetit [01.08.2014]

7 Day 2,446, 13:10 Albania Financial business Financial business

o7 vllaXni, me kerkese te presidentit vendosa te bej raportin e dyt me rradh per fabrikat e shtetit, ne kete artikull do te paraqiten gjendja ne depo dhe numri i punetoreve.

Fabrika FPZH

Fabrike qe prodhon ushqim te cilesis Q5

read more »

Raport mbi fabrikat e shtetit [20.07.2014]

17 Day 2,435, 03:02 Albania Financial business Financial business

o7 vllaXni, shpresoj te jeni mire te gjith, deshta te bej ni raport te shkurt mbi gjendjen e fabrikave.

Fabrika FPZH

Siç e dini te gjith, kjo fabrik ka fabriken e ushqimit te cilesis Q5 dhe nuk ka asnje puntor. Dhe kjo eshte gjendja ne

read more »

Meet Croatia

19 Day 2,388, 08:30 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Republic of Croatia is a unitary democratic parliamentary republic at the crossroads of Central Europe, Southeast Europe, and the Mediterranean. The capital city is Zagreb.

Croatia declared independence in June 1991, however the declaration
read more »

The Smoki Clan

32 Day 2,363, 09:01 Albania Financial business Financial business

Pershendetje Trima Shqiptare

Nje nder MU-te me te reja ne Shqiperi eshte The Smoki Clan qe eshte hapur para 2 muajve, por akoma nuk kemi publikuar artikull ne emer te MU-se.

Qellimi yne si MU eshte kontributi maksimal ne te miren e

read more »

[Endritt Zekka]Guide per eRepublik

13 Day 2,274, 11:16 Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje motra dhe vellezer,qytetar te Shqiperise.
Ka nje kohe te gjate qe nuk kam shkruar ndonje artikull,dhe nuk kam qene aktiv,mirepo do doja tua prezantoj … read more »