Ambient on/off

Deus ex machina - NE GLASAJTE U HRVATSKOJ

14 Day 1,050, 07:28 Published in Croatia Croatia

Ispričavam se što nisam ranije stigao objaviti ovaj članak, nisam nikako bio spreman na ovako nešto pa me RL danas malo sputava. Čim sam vidio što se dogodilo sam shoutao da se ne glasa više za mene.

Zbog intervencije s više razineread more »

Kandidatura za Predsjednika eRH

71 Day 1,048, 02:19 Published in Croatia Croatia

Kao što sam naslov kaže odlučio sam se kandidirati za predsjednika eRepublike Hrvatske. Za početak par crta o meni u RL-u i u igri.
.


read more »

60 Dana u Jednom Članku

24 Day 801, 02:32 Published in Croatia CroatiaProšlo je još 30 dana. Zvuči zbunjujuće, ali u biti nije ako se uzme u obzir da živim od jedne HW medalje do druge. Četvrta medalja je na polici u dnevnoj sobi. Dok sam je jučer stavljao na policu kraj ostale pogled mi je zastao na read more »

Avatar vs. eRepublik

28 Day 765, 11:38 Published in Croatia CroatiaAvatar – riječ s kojom se susrećemo gotovo svaki dan mi koji koristimo internet i koja u virtualnom svijetu predstavlja nas – nešto poput slike na osobnoj iskaznici. Riječ koja potječe iz Hinduizma u kojem znači „utjelovljenje bož
read more »

Gubim li razum?

41 Day 742, 04:43 Published in Croatia Croatia

Dragi čitatelji obraćam vam se ovim putem za pomoć. Muči me jedan problem osobne prirode i to od samog početka mog eŽivota. Priznajem, do sada me bilo sram govoriti (pisati) o tome. Odlučio sam da više tako ne može. Potražio sam i stručnu read more »