Ambient on/off

УМФ регрутација

22 Day 2,716, 07:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав народе.

Уфф какви денови поминаа, денови во кои видовме се и сешто, за жал имаше премногу негативни работи кои ја потресуваа нашата заедница.

Оваа статија ќе има за цел барем за момент да ја ,,расипе’’ црната слика која надвиснала над

read more »

Диктатор? Не фала [akconel]

91 Day 2,708, 04:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

На почеток одма да напоменам:

ОВА Е МОЕ ЛИЧНО МИСЛЕЊЕ И НЕМА ВРСКА СО СТАВОВИТЕ НА СЕГАШНАТА ВЛАДА ТУКУ ЈА ПИШУВАМ СТАТИЈА ЗА ДА ГО ИЗНЕСАМ МОЕТО МИСЛЕЊЕ И ДА ВИ УКАЖАМ КАКВА КАТАСТРОФАЛНА ГРЕШКА НИ СЕ ГОТВИ

Сведоци сте сите дека се орга

read more »

eRepublik GIF 6 [akconel]

33 Day 2,571, 10:43 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello people.

It’s me again to made some fun in this boring game.

Here we go with eRepublik GIF part 6.

Previous articles:

eRepublik GIF 1

read more »

МКД надвор од Аурора [akconel]

81 Day 2,560, 08:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав народе.

На самиот почеток сакам да напоменам дека:

ОВА Е МОЕ ЛИЧНО МИСЛЕЊЕ И НЕМА НИКАКВА ВРСКА СО СЕГАШНАТА ВЛАДЕАЧКА ГАРНИТУРА.Значи вака … read more »

eRepublik GIF 5 [akconel]

24 Day 2,559, 03:41 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello world.

Few months has passed from my last GIF article. I was busy, but i hope that now will have time to make often GIF articles.

Previous articles:

read more »