Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

King of Kings, ruling over Kings !

My only unique and wonderful Struga, Republic of Macedonia .

53 Day 1,821, 07:01 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentТ’га за југ

Орелски крилја как да си метнех,
И в наши ст’рни да си прелетнех!
На наши места ја да си идам,
Да видам Стамбол, Кукуш да видам,
Да видам дали с’нце и тамо
read more »

[KepenciMKD] Претседателска кандидатура

5 Day 1,806, 18:14 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAND I`M GONE

read more »

[Plato]The Minister of Defense Reggie White.

3 Day 1,801, 16:31 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


1.
2. [ … read more »

Thank you our dear Plato

49 Day 1,760, 04:54 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

eRepubliкans you got exploited

The cost for creating all four training grounds was as follows :
So: free + 100 + 200 + 500 = 800 cc for their creation


From today

read more »

[KepenciMKD]Нова Измена - Фабрика за Ракети

6 Day 1,680, 07:40 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ако имате во ваша сопственост Rocket Factory ќе сте во можност сами да произведувате ракети кои ќе прават голема штета во битките. За да произведувате ракети секој ден потребни ќе ви се одреден број на оружја кв.1-кв.6 и одредена сума на валута како

read more »