Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

King of Kings, ruling over Kings !

Битката на АрМакедон !

83 Day 1,501, 12:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

________________________________________________________________
ЕДИНИЦАТА АрМакедон ВИ ПОСАКУВА
________________________________________________________________


И СЕ НАЈДОБРО ВО НОВАТА

read more »

[KepenciMKD]Административен Сервис

11 Day 1,485, 09:29 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поттикнат од драгиот ни прв конгресмен, кој со голем успех го води Конгресот овој месец, и тоа колку сака да ни ја приближи Македонија и правилата кои важат до оваа виртуелна еМакедонија со наметнување на дополнителни давачки за одобрување државјанст

read more »

[KepenciMKD]Нови измени на еRepublik

37 Day 1,449, 07:49 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Додадени се Албанија и Косово ( како српски регион )1. Албанија

Во состав на Албанија има три региони и тоа,

а. Југоисточна Албанија ( ресурс нафта )
б. Албански бреread more »

The speech everyone should hear !

20 Day 1,448, 15:17 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Today it`s 70th anniversary of one of the best speeches ever made. I know this has nothing to do with eRepublik, but I believe everyone who didn`t hear it yet should hear it and take a stand for better World .

[img]http://www.thompoole.co.[/img] … read more »

[KepenciMKD] Анти - пЉукачка !!!

28 Day 1,445, 07:29 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


For English scroll down...


Да зборувам на сите човечки јазици
па дури и на ангелски,
ако љубов немам тогаш сум бронза што ѕвони
или кимбал што ѕвечи.
И ако имам дар да пророкувам,
и ги знам сите тајни и
целото знаење, и така силна вер
read more »