Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

За нештата да станат појасни!
A1 erepublik e продолжение на http://www.erepublik.com/mk/newspaper/a1-newspaper-253032/1 кој беше трајно суспендиран

A1 ВЕСТИ

29 Day 2,425, 11:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisСКАНДАЛ:СРПСКИ ГРКОМАН ВО МАКЕДОНСКИОТ КОНГРЕС
Македонскиот конгрес го сочин … read more »

ПОЛИТИЧКИ ТЕНЗИИ

19 Day 2,422, 08:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Политичката состојба во еМакедонија е во криза а граѓаните остануваат поделени. Некои сметаат дека новоизбраниот претседател Христијан Тасевски не е доволно активен и не може да ја спроведува функцијата претседател а некои сметаат дека тоа се само пр

read more »

A1 АНАЛИЗА- ПРЕД И СЕГА

22 Day 2,421, 15:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

А1 АНАЛИЗА

Ситуацијата на еMaкедонија е променета политички и територијално. Партијата ТМОРО којашто пред 1 година броеше над 500 членов
read more »

А1 КРАТКИ ВЕСТИ

18 Day 2,141, 14:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

АНКЕТА


Ексклузивно на А1, резултатите од анкетниот лист кој беше пуштен во јавноста од играчот OnyRith со цел да се виде желбата на ерепублик играчите за продолжување на играње … read more »

ПЛАТЕНА СПОРТСКА ПРОГРАМА

41 Day 2,134, 13:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentМинистерството за спорт на Македонија ги повикува сите кои се заинтересирани и сите оние кои имаат желба за … read more »