Ambient on/off

24 Maggio 1915 - La canzone del Piave

11 13 hours ago Published in Italy Italy Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Il Piave mormorava calmo e
read more »

Ајде писатели

35 Day 2,466, 14:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не ми се пишува ич ама Плато ме тера :)
пишете каде ви треба коментар ;)

read more »

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА! (завршено)

14 Day 2,269, 14:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Што треба да направите за да учествувате?
да ми пратите порака во сандаче (за наградна игра)
Да гласате вие и вашите пријатели на линкот кој ќе ви го испратам во приватна порака.

1 место - награда (број на гласови кои сте ги донеле*3*70МКД)
прв

read more »

Во врска со новиве мисии...

8 Day 1,986, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Гласно размислување/пишување

Ми останаа некои мисии за извршување па гласно ќе ги коментирам.
Освој БХ...
За да ја направам оваа мисија во подобар и посреќен случај ќе ми требаат НАЈМАЛКУ 3 пакетчиња од по 10 чоколадца од дуплите кои ги дава на

read more »

АМАН ДЕ АМАААААН!!! (acko11)

25 Day 1,976, 07:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

До кога економијава ќе биде ваква усрана?! ДО КОГАААА!!!???
Значи нема инвестиција која се исплати. Скоро секоја инвестиција е неисплатлива и промашена.
ДАЛИ НА НЕКОЈ му е битно да се среди ова или постојано ќе ги фрустрира оние од кои на некој нач

read more »