Hintergrund an/aus

Über meine Zeitung

Wiki öffnen

Vesnik vo koj gi ima informaciite koi vas ve interesiraat,za naj vlijatelnite IGRACI vo eMakedonija !
INTERVJU Magazin
STO IMA NOVO
lista na intervjua > http://www.erepublik.com/en/article/sto-ima-novo-1636028/1/20

Нема поголем пораз од откажувањето !

35 Tag 2,314, 04:04 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung

Ниту една окупација не е трајна, доколку ние не одлучиме да биде трајна !

За реланоста нема што да пишувам, сме минале низ се и сме опстоиле би било смешно да правиме споредба со маките кои ги имаме на оваа игра, но доколку го земеме примерот о
mehr »

Македонија и сојузите

47 Tag 2,287, 03:18 Republik Mazedonien (EJRM) Politische Debatten und Analysen Politische Debatten und Analysen

Пред година ипол добивав дневно по пет пораки, од видни играчи кој ги споделуваа идеите за тоа како да функционира еМакедонија иако незнам зошто мене ми пишуваа и тоа прекина и но повторно веќе неколку недели добивам пораки со идеи како да функционир

mehr »

Интервју/Röportaj со/ile AttilaBleda

63 Tag 2,286, 09:47 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


AttilaBleda (кој пишуваше статии за еМакедонија и намерно му е избришан стариот акаунт и статиите), во минатото кога беа во … mehr »

Доказ дека е Voix of Macedonia

23 Tag 2,224, 11:53 Republik Mazedonien (EJRM) Die ersten Schritte bei eRepublik Die ersten Schritte bei eRepublik

Денес добив пм од Voix of Macedonia Resurrected и долго време се се расправавме, дали е тој, или не е тој и на крај добив идеа да му пишам на неговиот е маил што го правевме првото интерв

mehr »

Интервју со Krvnikot

29 Tag 2,196, 06:02 Republik Mazedonien (EJRM) Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung Gesellschaftliches Zusammenspiel und Unterhaltung


Да не биде долго интервјуто за читање има дванаесет прашања, тоа беше единствен проблем, инаку за денешниот гостин ќе кажам дека треба да сме среќни што имаме таков еМакедонец инаку ќеmehr »