Fundo lig/desl

Sobre meu jornal

Página da Wiki aberta

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFa Macedonia]Невозможна мисија 7

16 Dia 1,535, 08:49 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПочитувани Македонци, Почитувани Македонки !!!

Сигурно сите во моментов што се работи, зошто насловот … mais informações »

[MoFA Macedonia] Our honest words of gratitude

83 Dia 1,528, 10:05 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
In the beggining of the month, eMacedonia was going down with every day. From a big eImperia keen to reach … mais informações »

Отчет за сработеното + последни зборови на некои кои се трудеа за еМакедонија...

49 Dia 1,527, 10:21 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimento e interações sociais Entretenimento e interações sociais

еМакедонци и еМакедонки
Како што повеќето од вас знаат, ние, Princess Emily и Admiral Trench веќе 4 месеци сме лидери на амбасадорите. Пред тоа, ја извршувавме должноста како амбасадори, и гледајќи го нередот во тој дел на Министерството за Надвореш

mais informações »

[MoFA Macedonia] Официјални ставови на нашата држава + планови

44 Dia 1,520, 17:22 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticos
Почитувани еМакедонци/еМакедонки
Најпрвин би сакале да ви заблагодариме на сите што се боревте до последните … mais informações »

[MoFA Macedonia] Завршно обраќање

49 Dia 1,507, 14:00 Publicado em Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Análise e debates políticos Análise e debates políticosПочитувани еМакедонци
Прво и основно, би сакал да ви се заблагодарам на сите вас кои ја играте оваа игра, за не … mais informações »