Ambient on/off

Intervista me Napoleon 54 (CP i eAlbania)

13 Day 1,579, 06:06 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisArlindXhakoli :Përshëndetje, i nderur President ne të falenderojm që e ndat kohën tuaj për të bërë këtë intervist.Cfarë mendon për regjionet e Shqipërisë...deri në fund read more »

Intervista me Krisfor (Organizator i ASA)

10 Day 1,576, 13:16 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisArlindXhakoli : Së pari ,a është ASA degë e SSA ?
Krisfor: ASA është një MU private e themeluar nga aLalban dhe Krimiko(Krisfor).. me qëllimin për të bërëread more »

Shit/Blerja e GOLD dhe Parave

5 Day 1,549, 04:18 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Përshëndetje të nderuar lojtarë.

Në këtë udhëzues do të mësoni si të shisni dhe të bleni gold dhe ALL(apo valut tjeter,kjo varet nga nënshtetësia që keni).
Në fillim ndoshta ju duket pak e komplikuar,por tani ne do të ju skjarojm në mënyrë

read more »

Si të punojmë në kompani

3 Day 1,534, 08:53 Published in Albania Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Këtu kam paraqitë hapat se si duhet punuar në kompanit tona tani me këtë versionin e ri që loja e ka vendosur.
Shikim të këndshëm[IMG]http://i44.[/img]

read more »

Congress Elections

1 Day 1,435, 09:11 Published in USA USA Political debates and analysis Political debates and analysis

Hi there i'm from the Albanian Group,and i'm candidate in these Congress Elections in Maine Region.
So i invite everyone who hasn't vote yet to come in city and vote for me,everyone who votes me will get a good gift personally from me.

read more »