Ambienti on/off

Buuuum tras

29 Dita 2,471, 22:46 E Publikuar në Croatia Croatia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Onako ... kako ...


ovako ...

lexo më shumë »

I am TITAN :D

75 Dita 2,404, 11:06 E Publikuar në Croatia Croatia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Napokon sam i ja postala Titan 🙂lexo më shumë »

Nastavite pricu ...

14 Dita 2,387, 11:13 E Publikuar në Croatia Croatia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


xDlexo më shumë »

Clanak za

30 Dita 2,352, 02:48 E Publikuar në Croatia Croatia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesefeyo geyo feyo geyo … lexo më shumë »

Ocekivani ban ...

37 Dita 2,310, 10:42 E Publikuar në Croatia Croatia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesea level :


A šta reći? Koju posluku porati?

Na pitanje zasto si dobio ban? Odg je bio:


Ako se … lexo më shumë »