Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks

Типови 26.03.2017

4 Dita 3,413, 20:25 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

фудбал:

12:30 Verona - Pisa - 1 _____________________ LOSE 1:1
14:30 Lecce - Fondi - 1 _____________________ WIN 2:0
16:30 Gubbio - Parma - GG ___________________ WIN 1:4
15:45 Doncaster - Plymouth - T1 2+ __________

lexo më shumë »

Типови 25.03.2017

4 Dita 3,413, 01:55 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

фудбал:
Switzerland - Latvia - 1&2-4 ________ LOSE 1:0
Belgium - Greece - 1-1&2+ ___________ LOSE 1:1
Luxembourg - France - 2-2&4+ ________ WIN 1:3
Nuneaton - Fylde - GG3+ ____________ WIN 4:1
Accrington - Grimsby -

lexo më shumë »

Типови

5 Dita 3,412, 15:33 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

Кој ме знае, знае дека добро ми оди кладилницата па ако сакате можам да правам статии скоро секој ден со типови од фудбал, кошарка (нба и еуролига), тенис и ракомет...

Се што ќе треба е да праќате по некое "endorse" (зш сум е-сиромашен хехе) ако с

lexo më shumë »

св.Педерник Амерички

5 Dita 3,374, 10:18 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Пред да го празнувате СВ Валентин помислете си пред се што празнувате.

Кој е СВ Валентин?

Императорот Клавдиј Втори издал наредба :
Младите момчиња што биле спремни за воена служба да немаат право да се женат ( помеѓу себе ) затоа што тоа ќе

lexo më shumë »

Враќање :)

8 Dita 3,246, 01:14 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Се вратив од двоклик па кој сака нека ме аддни за пријател 🙂

фала 😛 🙂 🙂

lexo më shumë »