Ambienti on/off

Поделба на Q6 тенкови!!!

69 Dita 2,536, 06:27 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

Еве дечки навратив да видам што се случува во играва, после пауза од 3-4 месеци. И, гледам сме се ослободиле, па се бориме за Егејска.
Епа затоа која сака 10 Q6 тенкови:

-Subscribe
-Vote
-

lexo më shumë »

ПОДЕЛБА ОД организација-ТМОРО ЗАВРШЕНООООООО!!!!!!

123 Dita 1,950, 04:30 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

Секој кој е член на ТМОРО и сака да добие 400 енергија нека пополни формулар!!! 🙂 КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 


КОЈ НЕ Е ЧЛЕН НА ТМОРО ЌЕ ДОБИЕ 200 ЕНЕРГИЈА!!! 

ПОПОЛНЕТЕ ФОРМУМЛАР : ...........Јас би ве за

lexo më shumë »

[Macedonian Alpha Team] Регрутација на сите што ја сакаат Македонија.

18 Dita 1,930, 02:51 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Јас заедно со командирот на оваа единица (Naluteniot) одлучивме да регрутираме нови луѓе за да ја подигнеме малку единицата и да станеме силни,препознатливи и непобедливи како Tigri.
Зошто насловот гласи за сите што ја сакаат Македонија?
Затоа што

lexo më shumë »

Голема Божиќна Поделба!!! ЗАВРШЕНО!!!!!! FINISHED!!!!!!

319 Dita 1,873, 11:52 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Biznes Financiar Biznes Financiar

Македонска Верзија:

Затоа што сакам да помогнам на Македонија во пресрет на следниот голем поход,ќе ви поделам оружје и храна.Но, затоа што исто така сакам и да го земам ММ медалот и да ги земете оружјето и храната треба да направите неколку работ

lexo më shumë »

ММ АКЦИЈА [SKOPJE 5]-{Chivas Regal 31809}

16 Dita 1,860, 04:42 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Здраво Македонијо!!!

Станува збор за еден играч кoj е веќе докажан на военото поле. Повеќето сте го приметиле како се бори рамо до рамо со сите нас против нашите непријатели и неговата најголема штета е направена за нашата мила Македонија.

Стан

lexo më shumë »