Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Ini Koran Punya Strangers !!

ABERI GAK PUNYA OTAK !!

17 Dita 2,466, 06:44 E Publikuar në Indonesia Indonesia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
KOMEN KALO BERANI !! … lexo më shumë »

[Erepindo] Catatan Sebuah komunitas

37 Dita 2,400, 09:25 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

eRepublik,
day 2,400 of the new world"Berbagi tak pernah rugi.." -Community For Charity

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/t1.0-9/[/img] … lexo më shumë »

[Menkomunis] Laporan Pertanggung Jawaban

19 Dita 2,389, 06:12 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

eRepublik,
Day 2,389 of the New Worldbatavia, 5 Juni 2014

"Accept the challenges so that you may feel the exhilaration of victory." - George S Patton

[IMG][/img]

lexo më shumë »

[Menkomunis] Telat lapor , Berita Gembira

21 Dita 2,379, 23:02 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

eRepublik,
Day 2,379 of the New Worldbatavia , 27 Mei 2014

"Jangan pernah pesimis melihat sebuah peluang.."Sebelumnya

lexo më shumë »

[MenKomunis] Ayo Support Erepindo Goes to Chip Fiesta 2014 !!

26 Dita 2,371, 13:33 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

eRepublik,
Day 2,371 of the New World

Game mah formalitas, yang penting komunitas !! Si Bujelbatavia, 19 Mei 2014Gue gak

lexo më shumë »