Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

The official Press Room of the United States. Check here, for all official announcements from your government.

[WHPR] Day 3260 - Media Blitz… what the...

8 4 ditë më parë E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Artela Discusses the ongoing Media Blitz. Wait... what's that

Dateline: Sunday, October 23, 2016 (Day 3,260)
Location:lexo më shumë »

[WHPR] Orikfricai re-elected to Dictator - New Cabinet details released

7 Dita 3,245, 16:15 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Dateline: Sunday, October 9, 2016 (Day 3,246)
Location: James S. Brady Press Room, The White House
WHPR Super Sunday Edition
Newly re-elected dictator Orikfricai confirms his new … lexo më shumë »

[WHPR] Dictator Orik's end of term round up!

21 Dita 3,239, 20:11 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Dateline: Sunday, October 2, 2016 (Day 3,239)
Location: James S. Brady Press Room, The White House
WHPR Super Sunday Edition
End of term wrap up. … lexo më shumë »

[WHPR] BREAKING NEWS: National Airborne Unit announced

13 Dita 3,235, 17:40 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Dateline: Sunday, September 28, 2016 (Day 3,235)
Location: James S. Brady Press Room, The White House
Breaking News: National Airborne Unit announced
lexo më shumë »

[WHPR] Super Sunday Edition

22 Dita 3,232, 20:13 E Publikuar në USA USA Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Dateline: Sunday, September 25, 2016 (Day 3,232)
Location: James S. Brady Press Room, The White House
WHPR Super Sunday Edition[img]http://[/img] … lexo më shumë »