Ambienti on/off

За мисијата / For mission 3/3 [eDnopmk]

27 Dita 2,852, 01:02 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Благодарност до сите! Имајте прекрасна саботна вечер, ве сакам сите!

Да живее МАКЕДОНИЈА!
МАКЕДОНИЈА на МАКЕДОНЦИТЕ

lexo më shumë »

За мисијата / For mission 2/3 [eDnopmk]

58 Dita 2,851, 01:54 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

На сите кои на предходната статија издвоивте 10 секинди ви сум бескрајно благодарен!

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!


Нова статија 3/3 да ја завршам и таа и да не ве замарам 😃

http://www.erepublik.com/en/

lexo më shumë »

За мисијата / For mission 1/3

52 Dita 2,847, 12:07 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ако не е проблем по 1 коментарче ви благодарам многу од напред!
Втора мисија, 2/3 кој сака да помогне нека кликне на линкот 🙂

И ако можи едно извиче да направите:
http://www.erepublik.com/en/article/-for-mission-2-3-ednopmk--2550282/1/20 За м

lexo më shumë »

Мисија 25 коментари [Завршено фала на сите o/]

58 Dita 2,672, 08:44 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Поздрав дечки, кој сака нека пушти некое коментарче кој несака да е жив и здрав... 😃

За извик:

Да му помогниме на eDnopmk http://www.erepublik.com/en/article/-25-1-2506342/1/20

ВС сите!

lexo më shumë »

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Dita 2,325, 03:44 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зlexo më shumë »