Ambienti on/off

Standby for The Strom

33 Dita 1,955, 06:03 E Publikuar në Malaysia Malaysia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

don`t shut

dedaSRB to Muhammad Hifzan | 51 minutes ago
why u try to lib. the region?

Muhammad Hifzan to dedaSRB | 49 minutes ago
nah, not for lib, only for Gold Mines and TP only

dedaSRB to Muhammad Hifzan | 48 minutes ago
i see, some

lexo më shumë »

Bosan

4 Dita 1,947, 23:48 E Publikuar në Malaysia Malaysia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

bosan bosan bosan
ada yg x bosan x?

itu je nak tulis 😛
apa pun sila komen dia bawah 😛

lexo më shumë »

eMarket Q7 Weapon

4 Dita 1,874, 06:04 E Publikuar në Malaysia Malaysia Biznes Financiar Biznes Financiar[img]http://img407.imageshack.us/img407/[/img] … lexo më shumë »

[MoI/AI] Bagaimana Nak Tahu Bayi Yang Lahir Di eMalaysia

15 Dita 1,863, 17:30 E Publikuar në Malaysia Malaysia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Meh aku tunjuk cara mcm mana nak check citizen baru born kat eMy
mula2 gi sini

http://egov4you.info/citizens/overview

pastu set filter mcm nilexo më shumë »

[e.M.D.U] Congressman / Congresswomen

8 Dita 1,862, 17:27 E Publikuar në Malaysia Malaysia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

23:59 Dec 25 Day 1,862 of the New World
latest result
Bagi yang belum mengetahui. Parti Sayikat Kebangsaan Malaysia telah bergabung bersama Parti Sosialis Rakyat dan mereka mempunyai 9 calon yg … lexo më shumë »