Ambient on/off

Кога ќе проработи македонскиот инает

4 Day 2,546, 13:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво, оваа статија ја пишувам за да се пофалам малку ида соберам барем уште 25 коментари. Запознете ли сте соиграта на Facebook, Top11, и нејзините правила? Покрај тоа што менаџираш клуб можеш да добиваш и помош од пријатели кои го следат мечот. Та

read more »

Барам помош

30 Day 2,539, 05:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Почитувани, ми се смачи да ги гледам мисиите кои требаше да ги исполнам пред месец. Па ве молам најљубезно, да ме додадете за пријател, да коментирате по еднаш на статијата и да споделите линк. Благодарам!

[img]http://3.bp.blogspot.com/-[/img]

read more »

za 25 komentari

12 Day 2,511, 15:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

aj 25 komentari?

read more »

Одговор на мојот пат до Солун

2 Day 2,509, 04:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Дечкото е прв пат во Солун, восхитен е:

http://www.erepublik.com/en/article/-my-journey-to-thessaloniki-macedonian-english-version--2452845/1/20

Еве ги и моите импресии,

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2208728/1/20

Оди и вторпат

read more »

Денешен избор

3 Day 2,503, 14:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Со ваква посветеност и слога ни остана само овој изборАј да ве видам сега?

read more »