Ambienti on/off

Од срце за еМКД !!! [NlKoLa MaCeDoN]

45 Dita 2,102, 05:50 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Во востанието пред 2 дена и денес во одбраната на единствениот регион кој го имаме испукав 40м штета ! Освоив 2 БХ, кој ми се најдраги од сите досега што ги имам освојано.Сабајле финансирав lexo më shumë »

Обука за конгресмени ! [NlKoLa MaCeDoN]

37 Dita 2,045, 13:29 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Добра вечер еМакедонци и еМакедонки !

Денес по втор пат во мојов еЖивот бев избран за конгресмен, па би сакал во текот на овај мандат тоа да го искористам и да подучам млади играчи кои сакаат во иднина да бидат конгресмени.

Еве како ми е планот

lexo më shumë »

МТО СЕ ВРАЌАМЕ ДОМА !!!

64 Dita 2,018, 11:15 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Добра вечер драги мои еМакедонци и еМакедонци !!!

Најпрво сакам да се заблагодарам на сите за дружбата, натпреварувањето, заедничките борби и битки во Македонската Армија!

[url=http://www.erepublik.com/en/article/all-in-nlkola-macedon--2261175/

lexo më shumë »

ОБЕДИНЕТА еМАКЕДОНИЈА или ОеМ ? [NlKoLa MaCeDoN]

24 Dita 2,004, 08:19 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Деновиве имаме една многу деликатна ситуација во нашата еДржава.

Накратко работите стојат вака, админите пуштија натпревар меѓу единици, кој трае една недела. Поголемиот дел од еМакедонците, се согласија да се ОБЕДИНЕМЕ во една единица - Македонск

lexo më shumë »

All in !!! [NlKoLa MaCeDoN]

13 Dita 2,002, 11:04 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Драги мои еМакедонци и еМакедонки !

Во наредниве денови сите се бориме заедно, со цел да освоиме што е можно повеќе од наградите кои ги даваат админите !

Не е битно од која партија си, од која единица си, потребно е само да си МАКЕДОНЕЦ !!!

lexo më shumë »