Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

sto da citas kad moz da gledas:)

eSRija na ivici posrnuca!!!!

1 Dita 2,695, 14:14 E Publikuar në Japan Japan Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

Russo-Japanese War (8 February 1904 – 5 September 1905)

10 Dita 2,690, 03:28 E Publikuar në Japan Japan Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

The Russo-Japanese War (8 February 1904 – 5 September 1905) was fought between the Russian Empire and the Empire of Japan over rival imperial ambitions in Manchuria and Korea. The major theatres of operations were the Liaodong Peninsula and Mukden

lexo më shumë »

Online Color Challenge

11 Dita 2,687, 07:19 E Publikuar në Japan Japan Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Online Color Challenge you can try here

result closest to zero receives 30q7 tanks

lexo më shumë »

question for all Japan players?

19 Dita 2,676, 12:25 E Publikuar në Japan Japan Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

What this means? Ok we play,discuss,argue but I think that this is too much.

lexo më shumë »

Slatke muke arhangela lorda :)

16 Dita 2,674, 02:25 E Publikuar në Japan Japan Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Jutarnja kafa i blagi pogled na monitor posle kog je usledila situacija koja je blago receno san svakog D4 igraca.Krece navala adrenalina. Suzio se pogled, zaigralo srce, steglo u grudima,sekunda ko minut i samo se cuje stektanje misa. 🙂[

lexo më shumë »