Ambienti on/off

ZNAAAAAAS DA SAMOOOOO

6 Dita 3,212, 08:47 E Publikuar në Montenegro Montenegro Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

KAKO STE RODJACIIIII
MOJNE MI DIRATE DRUGARE !

lexo më shumë »

ZNAS DA MOJA LJUBAV ?

3 Dita 3,135, 13:02 E Publikuar në Montenegro Montenegro Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës


NEMA GRANICE I DA TE VOLIM MILICEEEEEEEEEE … lexo më shumë »

WELCOME !

8 Dita 3,040, 05:34 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://s24.postimg.org/jvcba4pck/12646617_9514129[/img] … lexo më shumë »

Poslednji pozdrav

10 Dita 3,034, 04:35 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

nasem drugu Prlu


Prle pocivaj u miru !

lexo më shumë »

ZIVIO GOVORNIK !

5 Dita 3,030, 04:22 E Publikuar në Montenegro Montenegro Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Pozdrav drugovi i drugarice ,
Idu dani idu leta dodje meni 13ta :D napunih u RL zivotu 13 godina , tlinaest !!!
Salim se , gotovi su jos jedni CP izbori sve po planu i cestitamo … lexo më shumë »