Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

>>>>> VOTE and SUBSCRIBE >>>>>

MOLBA GOLEMA

23 Dita 2,674, 18:39 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Sakani moi ke bidam kratok.

Imam za prv pat edna molba do vas.

A toa e da ja glasate/lajknete fotografijava oti se raboti za nagradna igra.Na nea sum i jas, so shalot navednat na strana 🙂

lexo më shumë »

Classical Alliance eLove [CHI-MKD]

56 Dita 2,645, 13:09 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseGood morning,day and night my lovely, loyal, romantic and emotional readers!

Најпрво да напоменам за Македонските читатели дека овој број нема да биде насловен каlexo më shumë »

Македонски Ебдо 3 [Buce]

73 Dita 2,629, 03:27 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Добро утро, ден и ноќ сакани мои!

Во овој број сакам да се раздолжам со некои мои верни претплатници односно читатели кои ми исратија молба за да ги објавам нивните огласи поради тоа што во изминатите броеви ги занемарив.
Пред да го објавам оглас

lexo më shumë »

Македонски Ебдо 2 [Buce]

45 Dita 2,616, 05:02 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Добро утро,ден и ноќ сакани мои!

Брз заклучок - чим пишувам и мислам значи постојам...ама и дека жив сум!
Пред да започнеме со ова наше ново издание кое ќе го забавува мнозинството наши ценети претплатници, да се осврнеме кон моменталните случува

lexo më shumë »

Вистинската вечна Македонска Власт [Buce]

105 Dita 2,611, 02:24 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Сакани мои сограѓани и сограѓанки, Ви се обраќам по долго време поминато во тежок притисок од некои личности но и во размислување за да најдам начин како тоа да го споделам со Вас а да не има последици по мојата безбедност како на играва, така и во р

lexo më shumë »