Ambienti on/off

"Blank" protest

40 Dita 1,918, 09:32 E Publikuar në Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Maybe you will delete this article, there is no word, is just a blank protest, for what are you doing for Kosovo case.
You … lexo më shumë »

RECALL for justice about Kosovo's issue!

7 Dita 1,917, 10:41 E Publikuar në Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Reality is the name we give to our disappointments.
Mason Cooley


Imagination is the one weapon in the war against reality.
Jules de Gaultier


The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense.

Tom Clancy


Dear

lexo më shumë »

URIME 100 VJETORI KOMBI IM SE VETEM TEK JU GJEJ SHPETIM

9 Dita 1,834, 09:34 E Publikuar në Albania Albania Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

PO FILLOJ ME FJALET E MEDHA TE SKENDERBEUT QE THA:
-Vëllezër! Ushtar trima! Ashtu si ju kujtoja,
ashtu ju gjeta, trima e besnik të vendit tuaj.
Lirinë nuk ua solla unë, por e gjeta këtu në
mes tuaj.Armët nuk jua ngjesha unë, por ju
gjeta të
lexo më shumë »