Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Pretplata na ove novine ne košta ništa, a donosi još manje : )

Ideja! Državne pare za svetski demidž

69 Dita 2,075, 13:53 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i … lexo më shumë »

Kandidatur per presidence

25 Dita 2,042, 06:03 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i … lexo më shumë »

"Alexander the Great" can`t into Pakistan!

226 Dita 2,042, 01:54 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveJednog lepog letnjeg dana, "Aca Veliki" je pomislio da bi baš bilo zgodno da pokori mali, … lexo më shumë »

rupa

22 Dita 2,035, 13:15 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

/invite radenko #teslatroopers

lexo më shumë »

Poč`o rat! - Molim? - kažem poč`о rat! - šta? - Počo rat PTM!

71 Dita 2,015, 14:28 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve
eDame i eGospodo, eDrugarice i eDrugovi, eBraćo i eSestre, lexo më shumë »