Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

SUBSCRIBE !!!

PLATO AND BUGS !

36 Dita 2,532, 07:40 E Publikuar në Chile Chile Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Hello eWorld.

I have a few questions to our PLUTO and to the ADMINS

1. WHAT THE FUQ ARE U DOING ?
2. HOW THE TIMER IS GOING ON WHEN THE eREBUGLIK IS DOWN ?

[img]http://i.imgur.com/[/img]

lexo më shumë »

Македонци !!!

23 Dita 2,287, 06:16 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Добар ден Македонци.

Статијава ја правам поради сите тие шаути и статии преку кои се обидуваме да најдеме начин што помалце да им даваме на Гејците пари во трезорот.
После неколку шаути од страна на Македонските играчи да не купуваме од пазарот т

lexo më shumë »

Reanimated Macedonian Power

95 Dita 2,263, 13:18 E Publikuar në Chile Chile Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

For ENG version scroll down.

Добра вечер.

Како сите што знаете Плато воведе бустери преку кои цела единица се снабдува со бустер во одреден период.
Па МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА, МТО, МЦФ, Тигри,одлучија да направат еден “огномет” како … lexo më shumë »

My country,my love !!!

75 Dita 2,242, 08:08 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hello eWorld.

As we can see many players writing articles about their country,their homes.
I want to present my country,my home !!!

Name of my country is Macedonia !!!

First i want to show some pics from nautre.

Enjoy.


[img][/img]

lexo më shumë »

eRepublik

22 Dita 2,169, 13:58 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hello

-^---^^^---^^---^^-^^^--^^--^^-- 78/102
eRepublik still can live but then something strange happens ..

^^^----^We lost eRepublik.

END of story.

Vote
lexo më shumë »