Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

08.04.2012

PODELA HLEBA! (GOTOVO)

154 Dita 1,931, 04:54 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseEvo jos jedna mini podela hleba od mene 🙂
Prvih 40 koji bace
sub,
vote
i shout,
dobijaju hleb.

Broj vota i suba napisite u komentaru.
lexo më shumë »

ПОДЕЛА ПО 20 ТЕНКОВА ЗА ОДБРАНУ СРБИЈЕ [НСС] ЗАВРШЕНО

180 Dita 1,889, 13:40 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Помоз Бог пријатељи, саборци, јунаци!

Нlexo më shumë »

SRBI! OVO JE IGRICA!!

20 Dita 1,881, 14:00 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ako ste vi ljudi normalni e..
NSS nema nikakve veze sto je jedan kongresmen stavio Poljsku za NE..rekao je da je to greskom uradio i lepo se izvinio i stranci i predsedniku i svim gradjanima eSrbije..[url=http://www.erepublik.com/en?

lexo më shumë »

10 TЕНКОВА ЗА СРБСКУ НОВУ ГОДИНУ [НСС] ЗАВРШЕНО

224 Dita 1,880, 11:07 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

ЕДИТ: ПОДЕЛА ЈЕ ПОЧЕЛА.Будите стрпљиви,свако ко је испуно услове,добиће тенкове.

Помоз Бог пријатељи, саборlexo më shumë »

[НСС] БОЖИЋНА ПОДЕЛА ПО 10 ТЕНКОВА! ЗАВРШЕНО

183 Dita 1,871, 14:03 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Помоз Бог пријатељи, саборци, јунаци!

Нlexo më shumë »