Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

I'm watching you :P

HITOYOSHI IS NOW DICKTATOR

32 Dita 3,243, 13:27 E Publikuar në Switzerland Switzerland Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

.

HITOYOSHI IS NOW DICKTATOR OF eSWITZERLAND

. … lexo më shumë »

It's time to vote for Country President

19 Dita 3,241, 11:41 E Publikuar në Switzerland Switzerland Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

.It's time to vote for Country President.

I hope everybody votes because in a small country like Switzerland, every vote is extremely important.I will not tell you who to vote for but I will tell you who I

lexo më shumë »

❔ Who wants to be Commander of the Swiss Guards ❔

12 Dita 3,231, 12:24 E Publikuar në Switzerland Switzerland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

.


While I am Dictator I can't be the Swiss Guard's Commander. So I need to select … lexo më shumë »

A New Avatar for Everyone

23 Dita 3,225, 09:09 E Publikuar në Switzerland Switzerland Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

.


We should all use this avatar for a while. Let's get the point across!


[url=
lexo më shumë »

⛑ Switzerland NEEDS VOLUNTEERS ⛑

26 Dita 3,219, 14:39 E Publikuar në Switzerland Switzerland Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

.

[img]http://i897.photobucket.com/albums/[/img]
lexo më shumë »