Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Subscribe please

1 - like = 15all

0 Dita 2,139, 00:33 E Publikuar në Albania Albania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=720530624628864&set=a.720528021295791.1073741826.100000158001873&type=1&theater like this and coment the number of you like (59) and i will send you 15 all free … lexo më shumë »

Shiptar'T

1 Dita 1,917, 01:12 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

E bene si nje monument :


Ja nisen Shqiptaret :


E bene Keshtu :
[img]http://mollakuqe.files.wordpress.com/[/img]

lexo më shumë »