Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Journal de la Diplomatie Française.
MoFA et CD (Ambassadeurs).

[En - MoFA] We love you b*tches !!!

29 3 ditë më parë E Publikuar në France France Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[RF-JDD #1] Fixons-nous un cap !

6 Dita 3,217, 09:38 E Publikuar në France France Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[EN - MoFA] France isn't only Paris N3

24 Dita 3,139, 02:15 E Publikuar në France France Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[EN/FR - MoFA] Grazie l'Italia

44 Dita 3,133, 01:43 E Publikuar në France France Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »

[MoFA - EN] France isn't only Paris! N2

29 Dita 3,109, 15:23 E Publikuar në France France Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://image.noelshack.com/[/img]lexo më shumë »