Ambienti on/off

Новембарска диктатура - Уводно обраћање

59 Dita 3,270, 12:15 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Поштовани грађани,

користим ову прилику да вам се представим као нови диктатор, да вас упутим у тренутна дешавања као и у планове које имам(о) за овај месец.
Диктатуру сам преузео дан … lexo më shumë »

[Диктатор еСрбије] Октобарска диктатура

154 Dita 3,234, 04:51 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоштовани грађани , обраћам вам се са идејом да вас укратко упутим у тренутна збивања у вашој диктаторској влади као и кратак резиме деловања из претходног месеца.

Овог јутра дана 3123. е … lexo më shumë »

[Диктатор еСрбије] Успешна одбрана земље

90 Dita 3,230, 14:10 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоштовани грађани

Сведоци смо великих победа које смо остварили у протеклих неколико дана. Успели смо да зауставимо и оборимо 5 од 7 ваздушних напада, 3 ваздушна напада на Македонију од … lexo më shumë »

[Диктатор еСрбије] Одбрана савезника + едит

86 Dita 3,227, 09:41 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeПоштовани грађани,

Због ситуације која је задесила Македонију и Бугарску, враћањем Грка у игру одлучили смо да покренемо напад на Грчку док ће Румунија кренути на Турску. Не можемо да доз … lexo më shumë »

[Диктатор еСрбије]Обраћање

88 Dita 3,216, 01:22 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseПоштовани грађани,

Дана 08.09.2016 Војни Савет донео је одлуку о враћању новца јединици Ратници који је ресетовањем оргова украден од стране појединаца који су државу представљали.

Вој … lexo më shumë »