Ambienti on/off

Where is Plato ?

12 2 ditë më parë E Publikuar në Ireland Ireland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]https://mladinis.files.wordpress.com/2010/07/plato.png[/img[/img] … lexo më shumë »

Why not try eIreland ?

21 7 ditë më parë E Publikuar në Ireland Ireland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


They have...They are small and none of this...
And Groot .lexo më shumë »

Do you see a theme ?

4 Dita 3,198, 13:09 E Publikuar në Ireland Ireland Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesethis...


and … lexo më shumë »

Airstrike eSerbia

25 Dita 3,181, 08:50 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

What fun is it? Week after week having the same training wars.
Remember nobody has a many native territories as the eUSA, do something about it.Airstrike
[img][/img]

lexo më shumë »

The Little Things

7 Dita 3,010, 09:48 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Got 1000 BHs....
It is the little things that we play for.

Tech.

lexo më shumë »