Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

dastavan komrade

MeMe

3 Dita 3,356, 14:33 E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesesaltbae meme … lexo më shumë »

GoT

7 Dita 3,356, 12:30 E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

gameofthrones çıksada korsan link bulup izlesek mk bozayısı hayır

lexo më shumë »

do list : cp

14 Dita 3,178, 10:50 E Publikuar në Cyprus Cyprus Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

if i win election i do nothing...


maybe this

[lexo më shumë »

S

4 Dita 2,838, 16:44 E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

 

lexo më shumë »

M

2 Dita 2,834, 14:48 E Publikuar në Cyprus Cyprus Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

E
M
E

İ
S
T
İ
Y
O
R
U
M

lexo më shumë »