Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

An Official Newspaper of the eAustralian Government

From the Desk of the Secretary of Defense

2 2 ditë më parë E Publikuar në Australia Australia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Office of the Secretary of Defense

Fellow eAustralians, I hope this letter finds you well. As I write this the final … lexo më shumë »

DoD Orders [Day 3,377] To Queensland!

1 2 ditë më parë E Publikuar në Australia Australia Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësGreetings eAustralians/Allies

CURRENT ORDERS:

Priority Number #1

Victory in … lexo më shumë »

DoD Orders [Day 3,376] Battle of Victoria!

3 4 ditë më parë E Publikuar në Australia Australia Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës
Greetings fellow eAustralians and to our brave allies overseas

CURRENT ORDERS:

Priority Number #1lexo më shumë »

DoD Orders [Day 3,319 Updated 22:00]

0 Dita 3,319, 04:32 E Publikuar në Australia Australia Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësGreetings,

CURRENT ORDERS:


Priority Number #1
Fight for Australia in Queensland (Direct War)
https://www. … lexo më shumë »

DoD Orders [Day 3,310 Updated 06:56]

0 Dita 3,309, 19:34 E Publikuar në Australia Australia Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësGreetings,

CURRENT ORDERS:


Priority Number #1
Fight for Australia in South Australia
https://www. … lexo më shumë »