Ambienti on/off

Join the new world

 

Massive Media Mogul Project

Dita 1,825, 22:56 E Publikuar në Argentina Argjentina nga larrasian

Hello people of the New World!

Let's make something good to ourselves.

Massive Media Mogul Project.

RULES:
1. Post the link to your newspaper in the comments below
2. Vote my article and subscribe my newspaper
3. Subscribe as many newspapers mentioned in the comments as possible (subscribe them all and be perfect)
3.1 If you subscribed to all of them, feel free to add 'I'm perfect' to your chain shout!
4. Chain Shout:

Massive Media Mogul Project
http://www.erepublik.com/es/article/massive-media-mogul-project1-2159811/1/20
CHAIN SHOUT

5. Get the MM

I personally promise to subscribe to all the newspapers mentioned in the comments under this article!

Let's do this.

 

Komentet

STRINKERii
STRINKERii Dita 1,826, 23:28

votado 🙂 subscrito desde antes 🙂

http://www.erepublik.com/en/newspaper/apokalypse-278606/1

syd de mizar
syd de mizar Dita 1,826, 23:46

@larrasian suscrito desde antes

@silverF0X = s318

my news paper http://www.erepublik.com/en/newspaper/er-nacer-275160/1

Massive Media Mogul Project
http://www.erepublik.com/es/article/massive-media-mogul-project1-2159811/1/20
CHAIN SHOUT

Kursis Kurenas
Kursis Kurenas Dita 1,826, 03:48

Bloody copy-paster 😉) V+SUB

http://www.erepublik.com/en/newspaper/purslas-256590/1

Arg2012
Arg2012 Dita 1,826, 05:00

V10. Suscrito desde antes

http://www.erepublik.com/es/newspaper/sembrando-ideas-282733/1

hachejota
hachejota Dita 1,826, 07:29

v14 + s187, o7

Sir Calio
Sir Calio Dita 1,826, 08:27

v+s
http://www.erepublik.com/es/citizen/profile/5826216

Pasen por el mío, se agradece...

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,826, 08:29

vot18 ya suscripto

larrasian
larrasian Dita 1,826, 16:13

Ya hize devolucion de gentilezas...

Al que no le puse nada, es porque ya estaba votado y subscripto..

larrasian
larrasian Dita 1,826, 17:10

Listo hasta aca !! subscrito y votado a todos los diarios..

Gracias!!

J O J I N
J O J I N Dita 1,826, 18:28

www.erepublik.com/en/newspaper/282813/1
votado y suscrito argento...

larrasian
larrasian Dita 1,826, 18:59

Listo hasta aca !

larrasian
larrasian Dita 1,827, 13:27

Listo hasta aca..

larrasian
larrasian Dita 1,827, 16:40

subscrito a todos hasta aca..

Panzer VI Tiger Arg
Panzer VI Tiger Arg Dita 1,827, 20:50

v+s

larrasian
larrasian Dita 1,828, 08:03

listo

P.S. Sophie
P.S. Sophie Dita 1,831, 09:17

V+S

Verzus
Verzus Dita 1,844, 07:02

V58 S288
http://www.erepublik.com/en/newspaper/utopija-202539/1
I am perfect!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.