Ambienti on/off

Join the new world

 

[MoD] Загады/Напоминание - 1905 - Магілёў

Dita 1,905, 13:37 E Publikuar në Belarus Bjellorusia nga Belarusian Ministry of Defense

Склад міністэрства абароны:
Мiнiстр - xoni
Памочнік - plovets
Заканчиваем войну с Венгрией.
Ссылка на договор, заключенный с венграми.

В одном из пунктов договора прописана временная последовательность битв.

Военная операция с Венгрией подходит к концу. В случае если битва в Могилёве будет выйграна, война на этом и закончится, иначе - будет организовано последующее РВ в регионе.

Міністр абароны:xoni
 

Komentet

Green4x
Green4x Dita 1,905, 13:38

o7

MurashkoNikita
MurashkoNikita Dita 1,905, 16:57

нормально. Норм кнопочку сделали.

Jaska Gaspadar
Jaska Gaspadar Dita 1,905, 20:32

Ў

DzeDBaradzeD
DzeDBaradzeD Dita 1,905, 20:55

ў

Pan Ramanko
Pan Ramanko Dita 1,906, 01:30

ў

Bulbash Kamajski
Bulbash Kamajski Dita 1,906, 04:10

Ў

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.