Ambienti on/off

Join the new world

 

[CP] New Map

Dita 1,893, 06:25 E Publikuar në Austria Hungaria nga lazo

Dear citizens,

Today, my good old friend, Plato wrote me a letter:
The New Map:
On the new map you can watch your current location, clicking on the house-icon. There are cities, you can change Base Layer and Overlays, and you also can reach the Daily Order on the map. You have the option to search countries, regions or cities and there are the plenty of advantageous and cool upgrades.
I think, the new map is very good. More better than the old.

lazo,
Country President

 

Komentet

Kikericsy
Kikericsy Dita 1,893, 08:06

mir gefällts auch!

Luis Grindl
Luis Grindl Dita 1,893, 08:24

looks nice but just a optical change, no real change in game mechanics....

II. Jemby
II. Jemby Dita 1,893, 08:30

Luis +1.

We need a new, working and interesting economy module.

lazo
lazo Dita 1,893, 08:38

keep dreaming : D

Rangeley
Rangeley Dita 1,893, 12:10

It does look kind of neat, and the "liberated on" or "occupied since" is a nice addition.

hippie007
hippie007 Dita 1,894, 00:34

Luis & II. Jemby +++++++
the map is a nice to have, we need a new economy module.

ZoltanB
ZoltanB Dita 1,894, 03:53

And new economy module doesn't mean Q10 or Qn+1 products!

lazo
lazo Dita 1,894, 04:28

Ne adj ötleteket nekik! : D

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.