Ambienti on/off

Join the new world

 

Безплатна помощ

Dita 1,891, 13:30 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga Maggy Vasileva

Здравейте, еБългари.

Важно!!! Статията е предназначена за играчи, завършили висше образование по някоя от следните специалности: българска филология, английска филология, немска филология, френска филология, испанска филология, математика, биология, химия, физика, начална и предучилищна педагогика, психология, философия, информатика, география, история, всички педагогически специалности и всички специалности учител по... и които ще се отнесат сериозно към молбата ми да дарят труда си. Ако не си такъв играч, ще ти дам 100 енергия да не четеш надолу, пиши ми на лично.Като чета нещата, от които имат нужда SOS селищата в Трявна виждам, че повечето се купуват с пари. Аз самата ще даря някаква сума, а организацията оставям на хората, които са се заели с нея.Обаче... има един много важен момент - селището има нужда от дидактически средства. А това може да ни излезе почти безплатно. Аз се наемам да направя няколко дидактически средства по химия - това ми е специалността. В никакъв случай няма да успея да покрия целия материал за толкова кратко време, но ще бъде стъпка в правилната посока. Ако има играчи от другите специалности, които се изучават в училище, моля и те да внесат своя дял в това.Малко пояснение - дидактическо средство е всяко нещо, което се използва при преподаването и подпомага научаването. Примери: тетрадка, химикалка, учебник, помагало, въпроси към учениците по време на учебния час, модели на молекули, модел на слънчевата система, глобус, презерватив, презентации с картинки и т.н. и т.н.За мен е странно, че не са посочили, че имат нужда от компютри. Или вече имат, или - много по-вероятно - не са се сетили за това. Важно е да се попитат ДЕЦАТА от какво имат нужда. Това, обаче, е поправимо - ще ги попитаме, когато отидем да ги видим.Та така - има ли желаещи да дарят ТРУДА си и да изработят дидактически средства?

Моля, пишете в коментарите дали ще помогнете по този начин + по кой предмет ще са дидактическите средства.

 

Komentet

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 13:33

За шаут:Безплатна помощ: http://www.erepublik.com/en/article/-1-2199531/1/20

SALOPARD
SALOPARD Dita 1,891, 13:39

само, ако ми кажеш в час по какво, ще използват презервативите...

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 13:40

По психология, примерно. : ) Засега нямаме така необходимото сексуално образование. При нас едно време психологът ни караше да наденем презерватив на пръстите на съседа по чин.

SALOPARD
SALOPARD Dita 1,891, 13:46

не е бил много в час, този преподавател....то и за това сексуалното образование е на такова ниво, никакво...те, презервативите , ако се слагаха на пръстите...въпреки, че като се замисля, с "хигиената", дето я имат доста хора, не е зле...

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 13:48

Е, няма да ни кара да се събличаме, ся... : )

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 13:50

Хубаво е, че има някой, който е чел статията внимателно. : )

SALOPARD
SALOPARD Dita 1,891, 13:51

можеше да ви представи "дидактическо" пособие, на което да си упражнявате....🙂

SALOPARD
SALOPARD Dita 1,891, 13:52

....уменията за поставяне на презерватив..

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 13:52

Това вече щеше да е незаконно, щото бяхме на по 14... Поне имаше човек, който ни накара да ползваме презервативи, когато е необходимо. Стига с това, не е най-важното в случая.

SALOPARD
SALOPARD Dita 1,891, 13:59

беше в кръга на шегата...иначе идеята ти е добра, защото всеки гледа големите неща, а тези които си изброила са неща от ежедневието, за които си мислим, че ги имаме като даденост...а, всъщност не е така за съжаление...

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 14:01

ОК. : )

Tervel 2
Tervel 2 Dita 1,891, 15:01

глобус, презерватив, презентации с картинки и т.н. и т.н - е за тия три работи имаш вот съб и шаут

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 15:07

: D Затова са сложени. : )

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Dita 1,891, 15:09

Ама моля ви се - по-сериозно - презентациите с картинки могат да се ползват по всички предмети...

И в никакъв случай картинките не са на голи хора, правещи неща, несвойствени за децата...

CkoPnuoH be3 biPa
CkoPnuoH be3 biPa Dita 1,891, 22:39

То трябва малко презервативи и за еРепа,че бая РУК-ове хвърчат наляво-надясно

Gavro77
Gavro77 Dita 1,892, 11:21

Ми _лато да си пусне промо и да си ги купи, да се пази 🙂

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.