Ambient on/off

Join the new world

 

Безплатна помощ

Day 1,891, 13:30 Published in Bulgaria Bulgaria by Maggy Vasileva

Здравейте, еБългари.

Важно!!! Статията е предназначена за играчи, завършили висше образование по някоя от следните специалности: българска филология, английска филология, немска филология, френска филология, испанска филология, математика, биология, химия, физика, начална и предучилищна педагогика, психология, философия, информатика, география, история, всички педагогически специалности и всички специалности учител по... и които ще се отнесат сериозно към молбата ми да дарят труда си. Ако не си такъв играч, ще ти дам 100 енергия да не четеш надолу, пиши ми на лично.Като чета нещата, от които имат нужда SOS селищата в Трявна виждам, че повечето се купуват с пари. Аз самата ще даря някаква сума, а организацията оставям на хората, които са се заели с нея.Обаче... има един много важен момент - селището има нужда от дидактически средства. А това може да ни излезе почти безплатно. Аз се наемам да направя няколко дидактически средства по химия - това ми е специалността. В никакъв случай няма да успея да покрия целия материал за толкова кратко време, но ще бъде стъпка в правилната посока. Ако има играчи от другите специалности, които се изучават в училище, моля и те да внесат своя дял в това.Малко пояснение - дидактическо средство е всяко нещо, което се използва при преподаването и подпомага научаването. Примери: тетрадка, химикалка, учебник, помагало, въпроси към учениците по време на учебния час, модели на молекули, модел на слънчевата система, глобус, презерватив, презентации с картинки и т.н. и т.н.За мен е странно, че не са посочили, че имат нужда от компютри. Или вече имат, или - много по-вероятно - не са се сетили за това. Важно е да се попитат ДЕЦАТА от какво имат нужда. Това, обаче, е поправимо - ще ги попитаме, когато отидем да ги видим.Та така - има ли желаещи да дарят ТРУДА си и да изработят дидактически средства?

Моля, пишете в коментарите дали ще помогнете по този начин + по кой предмет ще са дидактическите средства.

 

Comments

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 13:33

За шаут:Безплатна помощ: http://www.erepublik.com/en/article/-1-2199531/1/20

SALOPARD
SALOPARD Day 1,891, 13:39

само, ако ми кажеш в час по какво, ще използват презервативите...

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 13:40

По психология, примерно. : ) Засега нямаме така необходимото сексуално образование. При нас едно време психологът ни караше да наденем презерватив на пръстите на съседа по чин.

SALOPARD
SALOPARD Day 1,891, 13:46

не е бил много в час, този преподавател....то и за това сексуалното образование е на такова ниво, никакво...те, презервативите , ако се слагаха на пръстите...въпреки, че като се замисля, с "хигиената", дето я имат доста хора, не е зле...

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 13:48

Е, няма да ни кара да се събличаме, ся... : )

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 13:50

Хубаво е, че има някой, който е чел статията внимателно. : )

SALOPARD
SALOPARD Day 1,891, 13:51

можеше да ви представи "дидактическо" пособие, на което да си упражнявате....🙂

SALOPARD
SALOPARD Day 1,891, 13:52

....уменията за поставяне на презерватив..

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 13:52

Това вече щеше да е незаконно, щото бяхме на по 14... Поне имаше човек, който ни накара да ползваме презервативи, когато е необходимо. Стига с това, не е най-важното в случая.

SALOPARD
SALOPARD Day 1,891, 13:59

беше в кръга на шегата...иначе идеята ти е добра, защото всеки гледа големите неща, а тези които си изброила са неща от ежедневието, за които си мислим, че ги имаме като даденост...а, всъщност не е така за съжаление...

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 14:01

ОК. : )

Tervel 2
Tervel 2 Day 1,891, 15:01

глобус, презерватив, презентации с картинки и т.н. и т.н - е за тия три работи имаш вот съб и шаут

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 15:07

: D Затова са сложени. : )

Maggy Vasileva
Maggy Vasileva Day 1,891, 15:09

Ама моля ви се - по-сериозно - презентациите с картинки могат да се ползват по всички предмети...

И в никакъв случай картинките не са на голи хора, правещи неща, несвойствени за децата...

CkoPnuoH be3 biPa
CkoPnuoH be3 biPa Day 1,891, 22:39

То трябва малко презервативи и за еРепа,че бая РУК-ове хвърчат наляво-надясно

Gavro77
Gavro77 Day 1,892, 11:21

Ми _лато да си пусне промо и да си ги купи, да се пази 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.