Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Novine Ministarstva informisanja

[Министарство информисања] Новости у еСрбији

85 Dan 3,533, 14:03 Published in Serbia Serbia Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikНајбитнија информација у еСрбији тренутно је та да је одмах по доласку нове демократске власти и свргавања злих диктатора порез смањен на историјски минимум, односно на свега 2% што никада до сада није … preberi več »

[Министарство информисања] ЦП избори; Пулицерова награда - резултати; оставка

27 Dan 3,520, 14:42 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analizeПре свега бих хтео да се извиним због кашњења, али због РЛ разлога нисам никако стизао да напишем чланак.

Председнички избори

Одржани су још једни председнички избори. Били су врло … preberi več »

[Министарство информисања] Пулицерова награда - кандидати

23 Dan 3,511, 08:09 Published in Serbia Serbia Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaДраги грађани еСрбије,

Оно што сам најавио почетком месеца може да почне да се остварује. Јун је прошао, ја сам сумирао све занимљи … preberi več »

[Министарство информисања] Конгресни избори - јун 2017.

53 Dan 3,507, 04:32 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analizeПоштовани грађани еСрбије,

Верујем да се многи од вас тренутно хладе у својим кућама, једући сладолед. Надам се да ће вам овај чланак бити освежење од других ствари које се дешавају у ово виртуелном … preberi več »

[Министарство информисања] Дан 3500

14 Dan 3,500, 15:12 Published in Serbia Serbia Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikДраги грађани еСрбије,

Видео сам да се многи од вас питају хоће ли се покренути нека акција поводом јубиларног 3500. дана. Админи су нас држали у неизвесности и данас је објављен евент поводом 3500. … preberi več »