Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

SUBSCRIBE My newspaper PLEASE PLEASE ------->
Gazeta e kryetradhtarit ! 😃

PEYONI IN DA PLACE !!!! WTF !!!

LAMTUMIRE TRIMA[ KOSOVA PETICION ]

58 Dan 2,331, 10:52 Published in Albania Albania Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Pershendetje me falni per shkrim j0om me telefon

http://www.ipetitions.com/petition/erase-ealbania-from-the-erepublik-world-map


PASI QE KOSOVA SKA HI NE VOTA PER SHTET TE RI NE KET LOJE KERKOJ QE DIKUSH ME MA BO NJE .DOCS PER PETICION TE

preberi več »

Fabrikat e shtetit [PEYONI]

11 Dan 2,223, 05:00 Published in Albania Albania Finance in poslovanje Finance in poslovanje

Pershendetje eQytetar te eShqiperise,

Ka kohe qe nuk kam shkru artikull por sot e shoh te vlefshme te keni mendimin tim personal sepse jan ne pytje FABRIKAT E SHTETIT fuqia e luftarve shqiptare edhe kontrubuti i eQytetarve ne keto … preberi več »

indépendance ou pas ...

25 Dan 2,209, 11:08 Published in France France Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
Paris reconnaît le Kosovo

[url=http://www.lexpress.fr/actualite/monde/paris-reconnait-le-kosovo_470294.preberi več »

Propozim per Minister Ekonomis

24 Dan 2,209, 07:51 Published in France France Finance in poslovanje Finance in poslovanje

C'est une proposition pour la communauté albanaise désolé si vous comprenez pas
C'est la proposition de votre credit pour les joueurs


*
Kushtet per kredi te vogel:

Data e kthimit kreditit:
-3 Muaj për kredi 20g (ose 30 nëse ju jeni … preberi več »

“Urdhrat e Nderit”

31 Dan 2,184, 14:34 Published in Albania Albania Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


1. Ta dijsh dhe të jesh i sigurtë se fatbardhësija dhe lumtunija e jote gjindet në Shqipni e cila t’ep nder e të falë emnin Shqiptar.

2. Rueje mirë
preberi več »