Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

MAKEDONSKA AMBASADA vo JUZNA AFRIKA

ЕДЕН ЗА СИТЕ СИТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

10 Dan 2,127, 04:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


Тешко е народе да напишам нешто мотивирачко како Voix of Macedonia,
тешко е да направам стратегија како Makedonija do Indija
тешко ми е да свртам ѕид како Scymex
тешко ми е да соберам гласови за статија како El Che G preberi več »

Мојата кандидатура за партиски претседател

15 Dan 2,062, 15:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Бидеќи се ближат партиските избори јас како кандидат на Републиканската партија решив да го претставам мојот изборен програм од три точки:
.
.
.

Благодарам
Кокан П

Мојата кандидатура за партиски претседател-[kokan p]
http://www.

preberi več »

Честитки до нашата претседателка

43 Dan 1,843, 13:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Едни историски избори се зад нас
избори кои ја напишаја новата ера на еполитиката во еМакедонија
избори кои сами по себе турнаја многу сомнежи и табуа за (бурето барут)Балканот
избори во кои победи

ДЕВОЈКА

[url=http://postimage.

preberi več »

Бидете она што сте .....бидете.

10 Dan 1,825, 03:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

......БИДЕТЕ ОНА ШТО СТЕ

............БИДЕТЕ МАКЕДОНЦИ

нашата песна
http://youtu.be/1X_egD6faUk


нашата храна

preberi več »

ФИЛМ........

41 Dan 1,809, 12:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Режисер:..... kokan p
Главна Улога:..... TashaMKD
Споредна улога некој несреќен Грк

Како и секој добар филм и нашиов има почеток заплет расплет и КРАЈ
се разбира крај ист како и во турските серии малку солзи малку м

preberi več »