Okolje ON/OFF

[Junior Journalist] Comments for mission !?

25 Dan 2,872, 02:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

preberi več »

[EBRA] Аватари

10 Dan 1,623, 08:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


Мој мал придонес по повод спојувањето на ЕБР и АЛФИ.

15 Аватари за EBRA!!!

Аватар 1 (мојот аватар):


Аватар 2:


Аватар … preberi več »

Избори се ближат…

4 Dan 1,495, 18:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize
[ ИЗБОРИ ]

Чим избори се ближат,
партиите околу народот се движат.

Многумина од народот мижат,
бидејќи околу партиите се ЛИЖАТ.

Со крстот сме на чело,
preberi več »

Bazooka proposal / Базука предлог

30 Dan 1,421, 16:12 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize[ English version ]

I'm tired of the picture below 🙁


My proposal is short and clear:

Exchange 5 parts for 1 preberi več »

[ SasPes ] Воена анализа

26 Dan 1,290, 05:43 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Поради комплицираната ситуација во која сме (Италија, Грција и Хрватска) одвоив малку време да направам воена анализа.
(напишана 05:30 еРепублика време 1290 ден)

[ Причини ]
1. Хрватска не прогласи за природен непријател (по барање

preberi več »