Okolje ON/OFF

Срамота ја упропастивте државава

7 Dan 2,197, 17:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

На сите душмани и предавници да им го начукам ја сум стар играч од самиот почеток на играва но прекинав ради обврски јас кога играв сите ние се сложувавме си помагавме а сега гледам све македонциве мегу себе искарани цела држава отиде како овде така

preberi več »

PODELBA NA Q7 TENKOVI!!!!

395 Dan 1,903, 13:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

PODELBA NA 10 Q7 TENKOVI SE SO TREBA E:


1.VOTE
2.SUB
3.SHOUT
4.PISETE VO KOMENTAR KOJ VOTE I SUB


ПОДЕЛБА НА 10 КУ7 ТЕНКОВИ

1.ВОТЕ
2.СУБ
3.ШАУТ

preberi več »

Сите сте вие пички

6 Dan 1,425, 11:25 Published in Serbia Serbia Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Добив бан на емкд чатот само затоа што сум зел српско државланство мислам дека добив не коректен бан и ве молам да биде тоа исправемо не бидите пи4кии

preberi več »

Дон Тас го доби и вториот мандат

10 Dan 1,415, 12:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Вчера напишав статија за предавствата на дон тас но денеска гледам добил нов прецедателски мандат тоа значи дека народот многу му верува но ќе дојдат на виделина неговите зло дела и предавства Доле дон тас!!!! доле влада

preberi več »

Претседателот Don Tas предавник

134 Dan 1,414, 14:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Од сигурни извори ви тврдам дека нашиот претседатен Don Tas е голем предавник соработува со грците ви кажувам за наше добро да не ги слушаме неговите наредби бидејќи грција ќе ја поврати територијате Македонија Вечна!!!!

preberi več »