Okolje ON/OFF

Лазе бате, че ми го земиш медалот? [lazarosaMKD]

43 Dan 2,993, 20:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

недела, 31 јануари 2016
статија бр. 167


Ете, од денеска носам еден акаунт на душа.....па вака со "голема тежина на плеќите" со која ќе мора да се носам во иднина и со измешани чувства на "тага, каење и болка" да ги прочитаме последните зб … preberi več »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #15

15 Dan 2,575, 16:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

вторник, 9 декември 2014
статија бр. 166

Доколку сакате еднократно да помогнете донирајте пари (не злато) за МПП на овој линк со клик на Contribute.

preberi več »

TEST ZA SEKOI MAKEDONEC OD DOKTOR ZORAN I MAKEDONSKI

24 Dan 2,573, 15:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

недела, 7 декември 2014
статија бр. 165

Краток и едноставен тест од Доктор Зоран 1 Македонски (доктор ОЗ г@мна да јаде!) како стоите со "PSIHICKATA

preberi več »

ДОНИРАМЕ ЗА МПП #14

18 Dan 2,559, 06:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

сабота, 22 ноември 2014
статија бр. 164


Донирањето изминатава недела беше за воздушен напад кој сега е наполнет.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.[url=http://www.erepublik.com/en/country/military/

preberi več »

ДОНИРАМЕ ЗА ВОЗДУШЕН НАПАД #13

25 Dan 2,555, 02:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanje

вторник, 18 ноември 2014
статија бр. 163


Минатото донирање беше за МПП.

МОМЕНТАЛНА СИТУАЦИЈА.Следната донација ќе биде за воздушен напад, да го надополниме потребниот леб.
preberi več »