Okolje ON/OFF

Раздаване на оръжие! За битката с Гърците! (ПРЕКРАТЕНА!)

360 Dan 1,825, 22:22 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

НЯМА НИКОЙ ОТЗОВАЛ СЕ НА МОЛБАТА МИ ЗА СПОНСОР ДОКАТО МЕ Е НЯМАЛО ЗАТОВА И ПРЕКРАТЯВАМ КАМПАНИЯТА НО НЕ СЕ И ОТКАЗВАМ, СКОРО ЩЕ ПРЕДПРИЕМА ДРУГА ИНИЦИАТИВА В КОЯТО ОТНОВО ЩЕ СЕ РАЗДАВАТ СУРОВИНИ ЗА ОГРОМЕН БРОЙ СРЕДСТВА. БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАpreberi več »

Почерпка за рождения ми ден

57 Dan 1,782, 00:19 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Днес имам повод да черпя, имам рожден ден и по този повод реших да раздавам по 100 здраве на всеки вотнал за статията, абонирал се за вестника и поискал приятелство, оставяйте коментар под статията с номера на гласа и абонирането.

Раздаванет

preberi več »

Благодарност на всички

0 Dan 1,780, 11:54 Published in Bulgaria Bulgaria Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Оказа се, че в труден момент има хора които могат да ти помогнат, благодаря на всички отзовали се на зова ми за помощ днес и са ми помогнали с каквото са могли, всяка троха и всеки залък признавам и благодаря на всички, приятел в нужда се познава, да

preberi več »

Българска Национална Преса

6 Dan 1,777, 01:11 Published in Bulgaria Bulgaria Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

В статията искам да разкажа малко за себе си и вестника.

Първо "Здравейте на всички", казвам се Александър и съм на 19 години (след 5 дни 20). Занимавам се главно с уеб сайтове (дизайнер). Студент съм в Шуменски Университет 2- … preberi več »

Първата ми статия.

1 Dan 1,777, 00:24 Published in Bulgaria Bulgaria Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikТова е моята първа статия във вестника, ще се радвам ако предизвикам интерес у вас със статиите които ще публикувам постоянно. … preberi več »